fbpx

COSMETICA

Devoted Creations

Bij Sunclub Allure werken opgeleide zonneconsulenten en uiteraard ook voor het belangrijke gebied cosmetica. Onze opgeleide medewerkers helpen u graag en leggen u graag uit met welke producten u sneller bruin kunt worden en tegelijkertijd uw huid kunt beschermen tegen veroudering en uitdroging.

Sunclub Allure werkt alleen met het merk Devoted Creations. De basis van Devoted Creations bestaat uit aloë vera, dat betekend huidherstellend en een goede verzorging voor de huid. Deze producten zorgen er voor dat de bruining versneld en tegelijkertijd je huid goed verzorgd onder de UV straling.

Fajah Skincare

Fajah Lourens creëerde in samenwerking met Holisan Health Products haar eigen label in huidverzorging: Fajah. De producten van Fajah skincare zijn 100% vrij van conserveringsmiddelen, parabenen, siliconen en PEG/GGO. Ze passen dus helemaal binnen jouw gezonde lifestyle.

Ook zijn de voedingssupplementen van MKBM bij ons in de studio te vinden. Veel zogenaamde populaire “fat burners” claimen onmogelijke effecten of zijn ronduit ongezond. MKBM Twin Slim #1 en MKBM Twin Slim #2 zijn voedingssupplementen die samenwerken om het programma waarbij men vet wil verliezen te ondersteunen. De supplementen zijn samengesteld met ingrediënten waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze werken.

Exclusief te koop bij Sunclub Allure in Woerden. Meer info vind je hier.

Facebook Messenger