fbpx

Ergoline 1600 Prestige

De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth® -verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.

Bij Sunclub Allure kunt u plaats nemen onder de Ergoline Prestige 1600. Uiteraard is er een bediening op deze zonnebank. Onze medewerkers leggen het uitgebreid aan U uit!

Ergoline 1400 Prestige

52 UV Reflectorstralers 200 watt en 4 gezichtsbruiners 520 watt Ergoline hogedruk-schouderbruiner inclusief 3D sound, MP3 aansluiting. Met behulp van een NFC chip kunnen de laatst gebruikte instellingen opgeslagen worden. (Verkrijgbaar aan de balie)

Bij Sunclub Allure kunt u plaats nemen onder de Ergoline Prestige 1400. Uiteraard is er een bediening op deze zonnebank. Onze medewerkers leggen het uitgebreid aan U uit!

Ergoline 1100 Prestige

De Ergoline Prestige 1100 is geschikt voor de gevorderde zonner. Met maar liefst 52 UV- lampen, een gezichtsbruinersysteem met 4 Ultra Perfomance hogedruk units en 3 extra UV-B spagetthi-lampen staat de Ergoline Prestige 1100 garant voor een intens bruiningsresultaat.

Bij Sunclub Allure kunt u plaats nemen onder de Ergoline Prestige 1100. Uiteraard is er een bediening op deze zonnebank en onze medewerkers leggen het uitgebreid aan U uit!

Ergoline 800 Excellence

De Ergoline Excellence 800 is goed geschikt voor de gevorderde zonner, maar ook zeker ervarende zonners kiezen vaak deze zonnebank. Speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zorgen ook op de moeilijke bereikbare plaatsen voor een egaal bruine tint. De Ergoline excellence 800 wordt standaard geleverd met airconditioning en ventilatie. De Climatronic zorgt voor de temperatuur die naar U wens is. Ook qua ligcomfort is deze zonnebank een aanrader. De zonnebank is verder voorzien van ventilatietoepassingen, nevelsprays en ligvlakkoeling, het speciale aromaprogramma zorgt voor neutralisering van de UV-geur.

Bij Sunclub Allure zonnestudio kunt u plaats nemen onder de Ergoline Excellence 800. Uiteraard is er een bediening op deze zonnebank en onze medewerkers leggen het uitgebreid aan U uit!

Ergoline 600 Evolution

De Ergoline Evolution 600 is geschikt voor de beginnende zonner. Dankzij het speciale ligvlak worden de drukpunten grotendeels vermeden en wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld.

Bij Sunclub Allure zonnestudio kunt u plaats nemen onder de Ergoline Evolution 600. Uiteraard is er een bediening op deze zonnebank en onze medewerkers leggen het uitgebreid aan U uit!

Facebook Messenger