fbpx

Zon Abonnement

Bij zonnestudio Sunclub Allure kunt u gebruik maken van het Zon Abonnement. Met het Zon Abonnement kunt u professioneel, verantwoord en zonnen onder al onze zonnebanken voor een vast bedrag per maand. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een comfortabele zonnesessie met een prachtig bruinings resultaat.

WAT KOST ZON ABONNEMENT BIJ SUNCLUB ALLURE?

Het Zon Abonnement kost €45 per maand. Dat is inclusief 4 keer per maand zonnen en exclusief €25 administratiekosten bij de eerste aanvraag.

HOE VAAK MAG IK ZONNEN?

Als u gebruik maakt van het abonnement, dan kunt u in totaal 4 keer per maand zonnen, met een max van 1 keer per week. Overleg over de pauzes tussen verder zonnebank gebruik.

Ga niet op dezelfde dag onder de zonnebank en zonnebaden buiten.

Hoe kan ik lid worden?

U kunt heel simpel online het abonnement afsluiten. Bij het afsluiten van het abonnement betaalt u eenmalig de administratiekosten van €25. Dit is tevens een machtiging en de bevestiging van het afsluiten van het abonnement.

HOE LANG DUURT EEN LIDMAATSCHAP?

Een lidmaatschap heeft een periode van 12 maanden.

ZIJN ER NOG EXTRA KOSTEN?

Ja, bij de inschrijving betaald u eenmalig administratiekosten van €25. Daarna kunt u gelijk beginnen met zonnen.

IS HET ABONNEMENT OVERDRAAGBAAR?

In het kader van verantwoord zonnen is het door anderen dan het lid niet mogelijk en daarom niet toegestaan gebruik te maken van het abonnement.

Hoe kan ik betalen?

Het abonnement wordt iedere maand rond de 25ste afgeschreven van uw bankrekeningnummer.

Moet ik persee reserveren?

Nee dat hoeft niet. Maar, u kunt heel gemakkelijk reserveren via onze website hier. Zo voorkom je een wachttijd.

HOE ZEG IK MIJN ABONNEMENT OP?

Het abonnement dient tenminste 1 kalendermaand voor het einde van de looptijd te worden opgezegd. Bij geen opzegging wordt het abonnement automatisch stilzwijgend verlengd voor telkens één kalendermaand. Opzeggen kan middels ons opzegformulier.

Facebook Messenger